Over ons

GRAB-A-GRAPE staat voor biologische kwaliteitswijnen met karakter: Wine with soul!

GRAB-A-GRAPE is gevestigd in Zoetermeer en wordt door ons, Peter & Renée, gevoerd. Wij hebben allebei een wijncursus op SWEN2 niveau, aan het wijninstituut te Den Haag gevolgd en werken nauw samen met vinologen en sommeliers. Peter heeft o.a. ervaring in de horeca opgedaan en is bachelor of social work; Renée (ook heel sociaal) is een ervaren research-analiste.

We praten niet moeilijk over wijn. Wijn is beleving, emotie. Beleving is persoonlijk. Onze beknopte wijnomschrijvingen zijn dan ook niet meer dan hints, voldoende om je te laten weten met welke stijl wijn je te maken hebt. Omdat muziek ook emotie is, die je beter kunt aanvoelen dan beschrijven, drukken we onze soulvolle wijnen regelmatig uit aan de hand van soulvolle songs.

Kwaliteit is minder subjectief. Daar doen we dus wel moeilijk over. Wij selecteren kwaliteitswijnen van relatief kleine wijnhuizen, die biologisch en/of biodynamisch werken. Het is een 'natural fact' dat je alleen van goede druiven, goede wijn kunt maken. Goede druiven komen van gezonde wijnranken, goede wijnranken groeien op gezonde grond. We blijven ver weg van snelle jongens die de ziel uit druiven halen, door het gemakzuchtig toepassen van kunstmest, smaakstoffen en/of onnodig veel zwavel.

Credits
Qua design gaan alle credits naar David & Jordy, zij hebben de webshop smaakvol ontworpen en ingericht. David is creative director bij 'Buro de Peper' en 'Jordy van den Nieuwendijk' maakt onder zijn eigen naam uitgesproken illustraties en grafische kunst.