Bestelproces

GEEN MINIMUM AFNAME
Je kunt al vanaf 1 fles bestellen. Je bent niet gebonden aan een minimum afname.

GEEN VERZENDKOSTEN*
6 flessen naar keuze halen = géén verzendkosten betalen!

SNEL, SIMPEL & VEILIG AFREKENEN
Als je uitgeshopt bent, reken je af. Na registratie kies je jouw favoriete betaalmethode: iDEAL of Bankoverboeking. Het betaalproces wordt ondersteund door het betrouwbare online betaalsysteem MultiSafepay.

BETROUWBARE LEVERING
Binnen 5 werkdagen na betaling bezorgt DPD of PostNL je wijnen in een speciale breukvrije doos. Ben je (herhaaldelijk) niet thuis voor ontvangst, dan probeert de chauffeur je bestelling bij de buren af te geven. Lukt dat ook niet, dan doet de chauffeur een verzoek bij je in de bus om contact op te nemen, zodat je een afspraak kunt maken over de levering. Mocht de levering langer duren dan beoogd, nemen wij contact met je op.

NB: De levertijden voor verzendingen naar de Waddeneilanden kunnen afwijken. Neem altijd contact met ons op als er wijn naar de Wadden moet.

GARANTIE
Als er tijdens de levering een fles sneuvelt, zorgen wij voor een nieuwe. Als de wijn in goede staat is ontvangen, maar je toch van de koop wil afzien, kun je deze binnen 14 dagen aan ons retourneren tegen restitutie van de aankoopprijs. Voorwaarden zijn dan wel dat je de retourzending bij ons aankondigt, onbeschadigde & ongeopende fles(sen) zorgvuldig inpakt en zelf de verzendkosten van de retourzending betaalt.

Omdat wij authentieke kwaliteitswijn leveren van vooral kleine producenten, komt het wel eens voor dat een genoemde jaargang niet meer leverbaar is op het moment van je bestelling. In overleg met jou, leveren wij in dat geval graag een andere jaargang, indien beschikbaar.


* Voor verzendingen naar de Waddeneilanden geldt een standaard toeslag van € 7,50. De levertijden kunnen t.o.v. bovenstaande afwijken. Neem altijd contact met ons op als er wijn naar de Wadden moet.